J**lar vilken dyr hobby!

20131217-193458.jpg

Bestämde mig för att inhandla det viktigaste: säkerhetsväst, hjälm och stövlar. Råkade slinka ner ett par byxor också (för annars kan man få vääärldens skav) och handskar (mot galna blåsor). Otroligt bra hjälp fick jag (kanske lite för bra) och allt som allt gjorde jag av med strax över 4.000 kr (!!?!). Nu blir det skorpor till jul!

Ps. 42 unika besökare idag!? Så glad att ni hittat hit, vilka är ni?

13 tankar på “J**lar vilken dyr hobby!

 1. Jag hittade hit via Tyras blogg.
  Din blogg verkar intressant,
  så jag kommer nog att följa den.

  Själv ska jag också börja rida snart.
  Jag är dock inte nybörjare, men det känns som det.
  Jag har inte ridit på nästan tio år och kommer inte ihåg så mycket.
  Jag ska dock rida privat som tack för att jag hjälper till i stallet.

  Gilla

 2. Åh, du skulle ha kollat Blocket. Men så klart roligare med nya fräscha grejer ☺ Hittade hit genom Tyras blogg. Ska bli spännande att följa ridsporten med ett par nya fräscha ögon. Var ska du börja rida? Glöm inte att ha kul och strunta i kommentarer om att hästmänniskor är dryga. Det finns dryga människor överallt, är man själv trevlig brukar man bli trevligt bemött (även om kommunikationsstilen i stall kan vara en smula ”rak” ibland…).

  Stort lycka till!

  Gilla

 3. VAd glad jag blev av din kommentar!
  Jag håller också på och berömmer hästen hela tiden när jag rider och pratar hela tiden. Jag märker att vissa hästar blir lugnare av det och koncentrerar sig bättre. Jag har haft egen häst tidigare och jag klickade med honom precis som min nuvarande hund. Nu har jag hittat en ny häst som jag klickar med väldigt bra och ja jag upplever att det är liknande kontakt som med hundar. När jag tränar horsemanship som är kommunikation mellan häst och människa så är det som med en hund. Gör han rätt får han godis och massa beröm (ord och att jag klappar honom). Det märker jag att han lär sig snabbare på det sättet. Jag gör inga avancerade grejer i horsemanshipen, men det blir ändå en speciell kontakt med människa och häst när man arbetar på marken.
  Jag ska med spänning följa dig! 🙂

  Gilla

 4. Jag är 22 år och lycklig ägare till två fantastiska fd travare. Hittade hit genom Tyras blogg som jag har följt ett bra tag. Ska bli kul att följa med på din resa in och genom hästsporten 🙂 Välkommen! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s