Vilken besvikelse

Kammade hem 0 nya ridgrejer på rean (och annat också för den delen). Var både på XXL och Decathlon (och H&M, Lindex, Cubus, Kappahl Stadium och Intersport) och letade efter en bra jacka. Det de hade var antingen för dyrt eller för fult. Och ingen rea på hästprylarna heller…

Helst vill jag ha en quiltad jacka, jag gillar den preppy stilen – och så kan man ju känna sig lite snyggare på väg till och från stallet! Hittade den här bilden på google:

20131227-001040.jpg

Någon som har tips? Min mamma pratar om Granngården, är det bra där? Finns det någon onlinebutik med rea? Har försökt leta men reorna verkar väldigt begränsade, trist!

Imorgon ska jag ringa ridskoleägarinnan och göra en plan framåt. Uppdaterar er efteråt! 🙂

Bomba mig med jacktips nu! Pris helst under 500 kr. Viktigt att den tål liite väta och skit i alla fall och kan tvättas i maskin. Och så ska den inte dra åt sig varenda damm, spån och hår som min nuvarande (fleece-)jacka gör.

3 tankar på “Vilken besvikelse

  1. Jag har inte heller hittat en bra stalljacka. Antigen är de allt för dyra eller så finns de inte i min storlek.. tyvärr kan jag inte tipsa ännu.. Men det finnas massor med hästsidor på nätet såsom horsemeup, horze, Börjes Tingsryd brukar vara billiga. Men det är ju detta med ridsporten då allt är dyrt 😉

    Gilla

  2. Har du vägarna neråt i landet inom snar framtid så kan jag tipsa om Gekås hästavdelning. Där finns massor av snygga jackor och det mesta ligger under femhundringen 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s