Vem är du?

image

Varje dag är ni runt 25 personer som besöker min blogg 60 edit: 90 gånger. Några av er har jag nästan börjat lära känna – ni härliga som peppar och kommenterar mer eller mindre regelbundet. Tack snälla!

Men nu är jag så nyfiken, vilka är ni alla och hur hittade ni hit? Och är ni här för första gången eller återkommer ni? Vore kul om ni ville lämna en liten kråka med kanske ålder, ort,  hur nu hittade hit och kanske vad ni helst vill att jag ska skriva om?

Kram till ett alla!  ♥

Annons
Kategorier allmänt

19 reaktioner till “Vem är du?

 1. Minns inte hur jag hittade din blogg men är 21 år gammal och jobbar på Ågesta gård o Ridskola. 🙂

  Gilla

  1. Vad kul att du hittat hit Hanna! Hur är det att jobba på en gård och ridskola? Har varit i Ågesta flera gånger (min kille är från Huddinge) men har helt missat att det finns ett stall där! Måste definitivt åka förbi någon dag 🙂

   Gilla

   1. Det är jättekul! Så roligt att få ta hand om sina 4 benta vänner varje dag! Ja du får åka förbi.nån dag. Det är en väldigt fin anläggning. 🙂

    Gilla

 2. Hittade hit genom Linn olssons blogg, såg att du hade kommenterat och brukar gå in på dem som har kommenterat på olika kändis bloggar ibland för att kanske hitta en ny att följa 🙂 Jag är snart 18 år och har tre hästar. Du kan läsa om dem på min blogg 🙂

  Gilla

  1. Kul! Wow, 18 år och tre hästar! Ska absolut kolla in din blogg 🙂

   Gilla

 3. Jag svarar lite sent! 🙂
  Jag hittade hit från Tyras blogg.

  Jag är 25 år (snart 26) och bor i Norrköping.
  Jag började rida när jag var 12 år (på Finspångs ridskola).
  Dock red jag bara ett år där, för jag var med om en olycka.
  (som hade varit dödlig om jag inte haft den enorma tur jag hade!)
  Mamma tyckte inte att ridskolan var tillräckligt ansvarsfull, så jag började rida hos en
  släkting till familjen i stället.
  När jag kunde tillräckligt, började jag sköta hennes häst en gång i veckan.
  Jag fick både rida och köra hästen, som var ett gammalt fjordsto.
  En ganska sur och envis märr!

  Av någon anledning (minns inte varför) slutade jag gå dit när jag 15 år.
  Då började jag rida hos min lärare (lite udda kanske?). Hon hade en jättefin connemara.
  Det var en pensionerad dressyrsponny (med en framgångsrik tävlingkarriär)
  som var helt underbar!
  Han var jättesnäll och lydig som gick jättefint. Han var en perfekt läromästare
  och är än idag den bästa häst jag ridit på.
  Han var dock gammal, så vi fick inte så många år tillsammans.

  Jag är tyvärr psykiskt sjuk, vilket jag har varit sen jag var ca tre år gammal,
  och när jag var 17 år blev jag väldigt dålig.
  Jag tog en lång paus från hästvärlden.
  Nu, även om jag fortfarande är väldigt sjuk,
  har jag börjat ta mig till ett stall igen (Åby).
  Jag ska få rida gratis som tack för att jag hjälper till med hästarna,
  vilket är bra eftersom jag är för sjuk för att arbeta.
  Min mamma, som är gammal hästtjej, har lovat att vi ska hyra
  en (eller två) häst(ar) år eller nästa år. Så jag har i alla fall något att
  se fram emot! 🙂

  (Förlåt för att kommentaren blev lång som en roman, hehe…)

  Gilla

  1. Vad kul att du hittat hit Fanny och tack för att du berättade lite om dig. Hoppas att du kommer må bättre och att du får fortsätta rida och njuta av hästars sällskap. Låter fantastiskt att ha en mamma som också rider så att ni kan göra allt ihop!

   Gilla

 4. Jag hittade hit genom en kommentar du gjort på en annan blogg. Jag fann din blogg intressant för att du verkar relativt ny på detta med ridande och häst. (har inte hunnit bläddra så mycket bland dina inlägg ännu) men fick iaf det intrycket. jag är själv sk hästmänniska och har mest utbildning av unghästar, hoppträningar / elever och tävlar. m.a.o ganska aktiv och engagerad inom ridsporten. jag är väldigt intresserad av vad folk ser, tänker och vill inom sporten och arbetar för förbättringar eftersom det är massor jag tycker är ganska illa som det är nu. så en tjej som börjar rida på riktigt är ett jättekul projekt för mig att följa. tankar, intryck osv…

  jag har valt att vara anonym eftersom jag känner typ halva hästsverige och samtidigt kritiserar min egen bransch ibland. vill inte stöta mig, vill bara lyfta fram vad jag anser är viktigt.

  du får gärna kika, seriositeten varierar stort mellan de olika inläggen.

  http://www.finest.se/silverbjälke

  Gilla

 5. Hittade hit via Erica på icusen.blogg.se
  Brukar egentligen inte följa bloggar men jag gillar hennes (har du sett hennes pannband förresten, galet snygga) och där hade du kommenterat någon gång så jag klickade vidare hit för att kolla och du har också en trevlig blogg.
  Kul att följa en lite äldre ryttare som börjar rida 🙂

  Gilla

 6. Fin bild och älskar färgen på västen! Har läst din blogg i någon vecka, hittade hit via en anna blogg. Jag är 23 år, bor i stockholm och tävlar aktivt i hoppning.

  Gilla

 7. Fin bild och älskar färgen på västen! Har läst din blogg i någon vecka, hittade hit via en anna blogg. Jag är 23 år, bor i stockholm och tävlar aktivt i hoppning

  Gilla

  1. Tack snälla! Vad kul med ngn som bor här 🙂 ska genast spana in din blogg!

   Gilla

 8. Jag minns inte hur jag hittade hit, troligen via en blogg jag läser. Jag är 24 år och bor utanför Göteborg. Jag är inte hästaktiv längre då jag är gräsallergiker (även om jag har envisats till i somras).

  Gilla

  1. Vad trist med allergi 😦 Kul att du har hittat hit Malin!

   Gilla

 9. Sv: Det är det! 🙂 man hamnar som rätt direkt och då vet man ungefär vad man ska sträva efter under ridningen 🙂
  Det är ju jätte bra! Själv är ja lite dålig på det, men ja ska försöka bli bättre 🙂

  Gilla

 10. Sv: Tack så mycket! 🙂
  Ja det hoppas verkligen jag med 🙂

  Gilla

 11. Vilken fin bild 🙂

  Gilla

  1. Tack! Tycker också om den 🙂 Andreas tog den i lördags, måste tvinga med honom fler gånger!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close