Jag ber om ursäkt…

…för den dåliga uppdateringen just nu. Har inte varit i stallet sedan i tisdags så jag har inte så mycket hästrelaterat att skriva om just för tillfället. Hade dock lovat er en uppdatering av fynden från gårdagens Norrköpings-tripp (ett par av dem är hästrelaterade). Nu har jag precis kommit hem från ett pass badminton och ska hoppa in i duschen. Sedan äta lite och åka ut till Värmdö där Sintra ska få bo några dagar hos min mormor och morfar medan jag är på konferens.

Men – jag ska försöka få ihop ett inlägg ikväll när jag är hemma igen. Håll ut!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close