5 tankar på “Norrköping

  1. Nu har jag läst ända från det att du fick rebusen av din sambo, förövrigt en sjukt fin gåva av honom. Jag tycker det är jättekul att se detta med ridningen ur ditt perspektiv. Jag har inga råd eller tips ang utrustningen, det är helt upp till plånbok och smak, däremot går dyra saker sönder ofta även de och det blir billigare att börja just billigt, med tiden kommer du på vad du trivs i. ang din ridning så tycker jag att du håller dig till en eller två hästar ett tag framöver och samma lärare tills du känner dig mer säker och självgående. däremot så är det alltid bra att kika på andra ryttare, studera dem. hur sitter de, var lägger de vikten, fram med bäckenet eller bak med axlarna hur är hållningen, hur håller de händerna, vinkel på handled, tryck på häl, vinkel på fot etc. din lärare vet inte hur det känns för dig utan kan bara ge dig grunderna, resten måste du i ro få testa dig fram. små små förändringar gör jättestor skillnad på signalerna du ger hästen och din egna balans. Lycka till, än en gång skitkul.

    mvh ”silverbjälke” på silverbjälkes blogg.

    Gilla

    • Tack snälla för tipsen! Jag brukar faktiskt titta på lektionen innan min (de rider på en högre nivå än jag) och det är väldigt lärorikt! Min plan är att fortsätta rida på Betty några gånger till och sedan testa en annan häst av lite annan typ. Det ska bli riktigt spännande att se/känna hur stor skillnaden är. Kram!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s