”Nya” böcker

På loppisrundan igår hade jag turen att hitta några hästböcker för mellan 5 och 15 kronor stycket. Som hittat!

Känner ni igen någon av dem?

20140126-210444.jpg

20140126-210455.jpg

20140126-210502.jpg

20140126-210509.jpg

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “”Nya” böcker

 1. ”Balans till häst”är en superbok1 Skriven av en sjukgymnast som ger massor av härliga bilder och övningar som man har nytta av. Till exempel beskriver hon rörelsen i lättridning som attman sätter sig ned på en stol istället för att säga resa sig upp vilket kan göra att benen spretar och man tappar balansen. Om m an istället fokuserar på att sig sätta sig ned får man en helt annan balans och styresel på kroppsdelarna.

  Gilla

 2. Hur kommer det sig att du ville börja rida?

  Gilla

  1. Jag fick det i present av min sambo (du kan läsa om det i bloggens första inlägg :)) Jag har alltid älskat hästar, läste Penny och Wendy-böckerna som liten och drömde om att få rida. Men ridsporten är dyr och min familj hade helt enkelt inte råd.

   För några år sedan fick jag och Andreas en turridning (islandshäst) i present och det var fantastiskt kul och mysigt. Under åren blev det två-tre sådana turer till och nu har jag äntligen fått börja lära mig rida på riktigt!

   Gilla

 3. Jag har nog läst alla tre, tror jag.
  Den jag minns tydligast är ”Gör hästar så?”,
  den har jag lånat från biblioteket några gånger.

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close