Åker skidor

20140127-224118.jpg
Idag och imorgon blir det lite dåligt med uppdateringar tyvärr. Är på konferens och har bland annat åkt skidor idag. Superhärligt! Äntligen får man njuta lite av att det är vinter snarare än att bara tycka att det är kallt, mörkt och deppigt. Pepp!

Är det något ni vill veta/fråga mig så passa på att skriva en kommentar på detta inlägg så lovar jag att svara i veckan!

Kategorier allmänt

3 reaktioner till “Åker skidor

 1. Ja, om man tycker om det så varför inte. Jag åkte på skolresa för många år sedan och provade. Det var inte min grej. Å andra sidan så lärde jag mig inte att svänga (slalomskidor) och jag ramlade inte. Nackdelen var när plogen inte tog (tyckte det var en brant backe även om den var grön) fick jag kasta mig ner i backen istället.

  Gilla

 2. Ser roligt ut 😀 Har faktiskt aldrig åkt skidor (a)

  Gilla

  1. Jag hade åkt någon gång i skolan som liten men köpte längdskidor först förra året så jag är verkligen inget proffs. Men det är bra träning och härligt att komma ut och njuta lite av vintern. Testa! 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close