TACK!

För alla era kloka ord och all pepp jag får från er. Nu i helgen ska jag fundera på hur jag ska göra. Lördagarna har jag varit nöjd med så jag tror att jag kommer fortsätta rida där och då, men tisdagarna måste jag tänka över. Jag är väldigt sugen på att prova på att ta en privatlektion men när jag ringde runt innan jag började rida så sa alla att jag skulle gå en kurs först och ”få några timmar i sadeln”. Nu har jag ju ridit tio gånger, så det kanske räknas?

Kategorier allmänt

3 reaktioner till “TACK!

  1. Ja, det tycker jag att det gör. Det är antagligen mest för den egen skull så du känner dig något säker vad gäller styrning och hjälper =)

    Gilla

  2. Hoppas du har en bra fredag!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close