En riktig hästvecka väntar!

Tisdag: Ridning i min vanliga grupp och dags att säga att jag inte vill fortsätta rida där. Hoppas på förståelse och inget tjafs men får se vad som händer! Det blir också hej-då till Betty Boop vilket känns tråkigt då jag vet att hon varken rids eller sköts om så mycket där och jag brukar försöka ge henne en drös extra kärlek 😦

Torsdag: Privatlektion för första gången på ett för mig nytt ställe

Lördag: Provridning nr 2 (för ny instruktör) på ridskolan jag testade igår edit: det blir ingen lektion utan jag kommer åka ut tidigare till Norrtälje istället och umgås (men inte rida) några andra hästar. Provirdningen får dröja en vecka.

Söndag: Kurs i centrerad ridning för Lotta Månsson

Dessutom ska jag höra mig för med ridskolan som instruktören igår skulle flytta till och pratade sig varm om.

Det blir en fullmatad ridvecka – och det ska bli fantastiskt kul (och lite jobbigt)!

Tusen tack igen för allt ert stöd och era peppande ord Erika, Amanda, Lina, Fiona, Silverbjälke, Malin, Ellen och Denise! Ni fick mig att ta steget vidare och nu ska jag fortsätta på den nya vägen 🙂

ps. Jag ligger lite efter i att svara på era kommentarer efter denna intensiva jobbvecka men lovar nu bättring! Ert engagemang är guld värt!

Kategorier allmänt

5 reaktioner till “En riktig hästvecka väntar!

 1. Vilken otroligt spännande vecka du har framför dig! 😀 Hoppas att den blir riktigt lärorik 🙂

  Gilla

 2. Är det en professionell ridskola blir det inget tjafs. Du har rätt att göra vad du vill när det är DU som ska utvecklas. Man lär sig inte ridning genom att ”harva runt” utan någon form av handledning. Jag kommer ihåg när jag red att vi stod stilla länge utan att få lära oss något nytt. Sedan kom en ny ridlärare och då blev det mycket bättre.

  Gilla

 3. Jättekul och lycka till med allt, ser fram emot att följa dig på din resa. Köp en stor påse äpplen till bästa Betty o pussa lite på henne från mig också. Ridskolehästarna är dom sanna hjältarna, fina fina Betty och alla hennes vänner 😀
  Sen måste du också skriva VAR du rider, vilken ridskola?

  Gilla

 4. Tack fina ❤ åååå va roligt det ska bli!!! Massa häst ju och mer att blogga om =P Stort lycka till nu!!!

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close