Lektion nr 12

UNDERBART! FANTASTISKT! Åh – dagens lektion var bara alldeles, alldeles underbar.

Ny ridskola. Fantastisk häst. Grym instruktör. Skön känsla. Sååå kul!

20140208-154225.jpg
Sötnosen Good Grace, världens snällaste och duktigaste!

Det här var ljusår från mina tidigare lektioner – och det var precis vad jag har önskat.

Men – alltid ett men – det var instruktörens sista dag! Jag som var helt tagen av hur proffsig han var, att det fanns en plan för varje lektion och att han såg och coachade oss alla konstant. Skit också! Nu får jag bara hoppas att den nya instruktören är lika bra (får provrida för henne nästa eller nästnästa vecka).

Nu ska jag leva på denna glädje ett par dagar. Grymt! På tisdag måste jag dock ta det jobbiga samtalet med nuvarande ridskolan att jag vill sluta. Jag överdriver inte när jag säger att jag lärt mig mer idag än på 5-7 lektioner på min vanliga ridskola. Så nu tänker jag byta – och addera privatlektioner.

Kategorier lektioner

5 reaktioner till “Lektion nr 12

  1. Åh vad kul att du känner så! Synd att han dock ska sluta. Men ridskolan verkar super så det kommer nog en ny bra instruktör 😀 Glad för din skull!

    Gilla

  2. Jättekul, vad härligt! I övrigt håller jag med föregående talare 🙂

    Gilla

  3. BRA! 🙂 Jag tror att nu när du haft ett gäng lektioner så utvecklas du bäst genom att just göra ett byte. Att känna man inte får personlig feedback eller att ingen verkligen ser varje individs svagheter och tar sig tid att tala, tipsa, lära måste vara extremt frustrerande. Men som sagt – kom ihåg vad jag sade tidigare: Du är kund och köper en tjänst, hade detta varit i ditt hem, i en butik eller på din arbetsplats så hade du ifrågasatt och krävt viss standard på den tjänst du köpte in. Samma gäller här. Starkt av dig att våga ta steget, Ha det i åtanke vid ev kommande jobbiga samtal.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close