Hästfisar i ansiktet

Ja, ni ser ju rubriken. Igår fick jag mitt första hästbett och min både första och andra fis i ansiktet! Hahaha!

Så dagens fråga till er lyder – varför pruttade Gamal mig i ansiktet när jag kratsade bakhovarna? Är det en dominansgrej? Vill han bara sprida lite ”väldoft”, triggar lyftet av hoven hans mage?

7 tankar på “Hästfisar i ansiktet

  1. Hmm. På vårt naturbruksgymnasium så hade tjejerna fått nya arbetsjackor. Jättefint märke med texten Dingle naturbruksgymnasium. (vi killar får våra sedan) För att se märket på ryggen så stod jag bakom hästen. Då hörs ett kraftigt väsande och snart kändes en stark metanlukt. Jag fattade först inte att det var hästen… Det är sjukt vilken stor mängd en häst släpper ut. Som hela klassen på en gång?! Tjejen red iväg och fisen stannade kvar mycket länge. Det är iof ett kasst stall utan fläktar och sånt.

    Gilla

  2. Jag tror på en kombination av avslappning och en känsla av tillfreds ihop med det faktumet att deras magar ”vilar” mycket men startar sitt arbete vid minsta aktivitet som kräver dess koncentration. tex lastning, nya personer, händelser kring hagen och att du skulle till att göra nåt under min fot!!!!

    Gilla

  3. Hahahahahaha så roligt!!! Hästar fiser mer när dom är avslappnade så han kanske tyckte du var mysig 😀 Däremot så var du dominant mot honom när du lyfter hovarna, det är en dominanshandling 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s