På väg mot Norrtälje

20140215-113714.jpg

20140215-113721.jpg
Nu sitter jag och en massa packning (alltså hockeytrunk har man ju hört talas om men hästtrunk hade i alla fall jag behövt idag…!) på bussen mot Norrtälje.

Väl framme ska jag byta till en annan buss och möta upp min moster som bor därute. Vi ska hälsa på hennes lilla ponny Brumman som jag inte har träffat trots att hon ägt henne i säkert tre år nu (dålig systerdotter, jag vet!).

Brumman är en f.d. ridskoleponny som inte trivdes alls i den stimmiga miljön. Min moster köpte henne och bestämde sig för att Brumman skulle få leva ett harmoniskt och härligt hästliv utanför ridskolevärlden. Så Brumman är numer en promenadhäst (hon rids inte) som extraknäcker som mysare och vis dam – min moster jobbar nämligen med hästar som budbärare. Jag är inte alls insatt så jag vet inte hur det funkar men jag kanske har lite mer insikt i ämnet efter denna helg 🙂

Imorgon ska jag ju på kurs också! Lägger upp mer info om den alldeles strax.

Vad ska ni göra i helgen? Några särskilda planer?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s