Ingen ridning idag

Ännu en mycket intensiv jobbvecka är över! Phew! Tyvärr har bloggen blivit ganska lidande men jag hoppas på att nästa vecka blir lite mer normal.

Nu ska jag alldeles strax iväg för att fixa och dona inför min mammas 50-årsfest ikväll. Därför blir det ingen ridning. Nästa vecka planerar jag att rida både tisdag och lördag i alla fall, det ska bli härligt!

Imorgon kväll kommer Andreas hem från Alperna också, mysigt!

Vad ska ni göra i helgen? Är ni många som åker på GBG horse show? Hur är de där showerna egentligen, är det kul för en nybörjare som jag att gå på? Jag har förstått att man (Tyra) kan shoppa loss rejält där – är det billigare än vanligt eller vad är grejen?

Stor kram och trevlig helg till er alla! Jag är tillbaka i full fart nästa vecka 🙂

Kategorier allmänt

8 reaktioner till “Ingen ridning idag

 1. Jag tror aldrig jag kmr tröttna på mässor! Dock har jag bara vatt ett par ggr på GHS & Falsterbo men de e skit kul! Precis som mydog & andra mässor över huvud taget! 🙂 intressant & inspirerande..
  Kul att bara gå runt o njuta. 😀

  Gilla

 2. Åh det är verkligen jätteroligt!! Man blir bara så inspirerad och motiverad efter man har sett på alla duktiga ekipage! Om det är billigt vet jag inte riktigt då det är massa märkesprylar vilket inte är så billigt. Dock idag söndag (sista dagen) brukar det vara 50-70% på mycket så har man tur hittar man något för en billig peng vilket jag gjorde 🙂

  Gilla

 3. GHS är jätteroligt tror jag för dig som nybörjare! Man får se duktiga ryttare och hästar och olika tekniker, clinics mm. Tror att det är lite billigare på mässan eftersom det ändå är en sån stor tillställning 🙂

  Gilla

  1. Låter kul! Vad finns det mer för mässor som är bra? Jag vet att Sthlm har en i nov/dec men det är ju så långt tills dess 😉

   Gilla

   1. Falsterbo horse show är juli, vet dock inte om de har mässa, men tror det.

    Gilla

 4. De har ett, enligt mig, varierat program med dressyr, hoppning, uppvisningar med hundar osv. Generellt tycker jag att mässor har lite billigare priser. För dig som nybörjare är det säkert roligt. Jag gick dit när jag var yngre och tyckte det var jättekul. När jag var där senast (2-3 år sedan) hade jag tröttnat.

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close