Ett nytt försök – inför 20:e lektionen!

20140315-121553.jpg

Som jag skrev häromdagen så hade jag knåpat ihop ett helt inlägg som sedan försvann. Kortfattat handlade det om att jag nu närmar mig min tjugonde lektion och tänkte därefter se tillbaka på dessa veckor och lektioner och utvärdera hur det har varit. Skulle det vara kul att läsa tycker ni?

Jag är väldigt glad över att ha ett gäng med trogna läsare här och en handfull av er tar er också tid att peppa, kommentera och tipsa. Det är guld värt för mig! Därför vill jag även fråga er – hur mycket tycker ni att man borde ha lärt sig på 20 gånger? Vad är det viktigaste för en nybörjare att känna till och lära sig så här i början?

Tårtan på bilden bjöd jag mina kollegor på igår för att fira mitt första år på företaget. Tyckte att den passade bra för att symbolisera 20-lektionsjubiléet också 😉

Så kommentera och tyck till nu så ska jag ta med det i mitt utvärderingsinlägg om ett par dagar.

Stora kramar och önskningar om en riktigt härlig helg till er alla!

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Ett nytt försök – inför 20:e lektionen!

 1. Hej jag har försökt att kommentera i flera veckor men det har inte fiunkat… >((
  Prova igen….

  Gilla

  1. Har du? Vad konstigt att det inte har funkat. Det har varit lite mindre kommentarer på sistone, kanske har varit något fel jag inte känt till. Tråkigt! Nu kom dun kommentar fram i alla fall så kommentera på, både på gamla och nya inlägg om du vill. Jag läser alla kommentarer! Kram!

   Gilla

 2. Fråga igen efter den 200:e lektionen;-)
  För mig som ridit i ansenliga 36 år skulle ja nog hävda att jag nådde min peak som ryttare vid 7 års ålder. Du kunde jag skritta, trava, galoppera och hoppa ett ”hinder” om min pappa tittade på. Annars gick inte ponnyn ett steg. Sedan dess har det varit uppförsbacka;-) Men man strävar på iallafall på något konstigt sätt. Vad jag försöker säga är att man kaninte jämföra sig med någon annan än sig själv. För det finns ingen annan som har samma förutsättningar. Det är liksom det som är det fina i kråksången.

  Gilla

  1. Jag förstår vad du menar men man vill på något sätt ändå veta om man är på väg åt rätt håll och om man har fått med sig grunderna. Jag behöver nog minst 200 lektioner till innan jag ens kan kalla mig ryttare 😉 men kul på vägen är det!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close