Snurrigt värre

20140317-111624.jpg

Åh vad jag önskar att jag hade ett par extra timmar på dygnet så att jag kunde hinna med att läsa alla ridböcker jag lånat hem, uppdatera bloggen, göra den bättre, läsa och kommentera andras bloggar och så klart rida mer!

Nu har jag ju tyvärr inga extra timmar så man får klämma in alla dessa roliga grejer lite här och där när det passar. Våren är alltid intensiv i min bransch så det är bara att kämpa på!

Idag åker jag till Holland på konferens, tillbaka på onsdag natt. På måndag nästa vecka bär det av till Holland igen för möten m.m. till torsdagen. Sedan hem och vända för på fredag blir det semester! Snart får ni veta vart, för jag vill såklart höra era bästa tips om resmålet 🙂

Och på tal om snurrigt så sa jag i lördags till ridskolan att jag inte skulle komma nu på lördag – men det vill jag ju visst det så jag hoppas att de inte gett min plats till någon annan nu!

(helt offtopic bild men Sintra var så himla söt i går morse, solen sken in och värmde och hon villa bara kela med husse på mattan hela morgonen, världens gulligaste hund!)

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close