Vardagsbild 2/5

20140326-175717.jpg
Ett stökigt skrivbord.

Såhär illa brukar det inte vara men nu inför resan är det verkligen fullt ös medvetslös som gäller på jobbet. Våren är superintensiv i allmänhet plus att jag ska vara borta lite över en vecka. Kanske inte helt bra tajming, men men 😉

Jag jobbar med marknadsföring för ett stort internationellt bolag och älskar verkligen mitt jobb. Varierande uppgifter, trevliga och duktiga kollegor, många kontaktytor både här hemma och utomlands och jag får jobba både kreativt och mer analytiskt och strategiskt. Dessutom 10 min promenad till jobbet OCH jag får ha med min lilla hund! Mycket press och stress också men värt det :)>

Kategorier allmänt, personligt

En reaktion till “Vardagsbild 2/5

  1. Åh vilket drömjobb det låter som! Skulle också vilja jobba med marknadsföring, verkar riktigt roligt! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close