Min vardag i bilder

Jag fick en kommentar från Amanda (klick) om att hon skulle vilja läsa/se lite mer om mig personligen och min vardag. Så jag tänkte att jag skulle hoppa på instagram-trenden med att visa fem vardagsbilder. Vad tror ni om det?

Börjar idag och så får vi se hur långt tid det tar att få ihop de fem.

Vardagsbild 1/5

20140325-073503.jpg
Vid ett stökigt frukostbord.

Frukosten är och har alltid varit superviktig för mig. Utan frukost står jag mig ungefär en halvtimme, sedan har jag så ont i magen att jag bara kan ligga ner och kvida. Inte bra! Viktiga komponenter är:
– MYCKET MAT (som jag tyvärr redan ätit upp på denna bild), jag brukar äta fil med flingor eller gröt (alltid med tinade frysta hallon i) och två knäckemackor med ost. På vardagar dricker jag vatten till (för att skona tänderna) och på helgen lyxar jag till det med apelsinjuice. Då byter jag också ut knäcket mot mjukt bröd 🙂 En grej man inte får missa är att täcka hela mackan med ost! Jag tar inget smör på knäcke utan bara ost, och varenda litet hörn måste täckas så jag pusslar alltid lite med mina mackor, haha!
– IPAD, för att blogga och läsa bloggar samt kolla på Rapport och ABC-nyheterna på SVT play.
– VITAMINER, jag äter inte fisk och skaldjur så därför tar jag en omega 3-tablett om dagen. Just nu tar jag också ”immun”-tabletter eftersom jag vägrar bli sjuk till resan!
– BÖCKER OCH TIDNINGAR, när ipaden inte räcker till 😉
– RÄKNINGAR OCH OÖPPNAD POST – nej, de vill jag inte ha på bordet men vi var för slappa igår för att plocka undan och åt framför soffan istället. Sånt händer!

Kategorier allmänt, personligt

5 reaktioner till “Min vardag i bilder

 1. Jag är tvärt om, får inte i mig mat om jag inte varit vaken några timmar. MEN UNDERBART med din pillteknik att göra ostmackorna, Jag gör exakt likadant och min sambo hävdar aspbergervarning eller tvångs!!??? 🙂 Jag anser det självklart att osten skall vara exakt fördelad och täcka hela ytan. Annars är det en slarvigt gjord bensinstationsmacka och man lämnar det som saknat ost när man ätit.

  Gilla

 2. haha, mitt bord ser också ut så ^^

  Gilla

 3. Åh jättekul att läsa mer om dig!! Jag äter inte heller fisk eller skaldjur 🙂

  Gilla

  1. Jag ÄLSKAR skaldjur =P mums, krabba är bland det godaste!!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close