Uppdatering

20140416-235828.jpg

Hej vänner!

Tyvärr ser det inte ut att bli någon privatlektion imorgon. Instruktören har inte hört av sig trots att jag skickat påminnelse-sms. Kanske lika bra ändå för jag har hittat en pangbra grej jag vill göra (också hästrelaterad) och just nu räknas varenda krona. Vi har ju precis köpt bil och begagnad som den var hade den såklart lite grejer som behövde fixas. Så den har varit på service och rekond och så tillkommer alltid en massa annat. Nån grej som ska bytas ut, nån skatt som ska betalas in, försäkring och inte minst bensinen! Fy sjutton för bilar alltså…

Återkommer iaf imorgon om den där pangbra grejen när jag hunnit räkna ut om jag har råd (trots att det är billigt).

Förresten så såg jag två avsnitt till av Ryttareliten igår! Det är det enda jag kollar på förutom nyheterna. Älskar det! Kollar ni också?

(Bild från Williamsburg, New York – helt offtopic, jag vet :))

Kategorier allmänt, personligt

3 reaktioner till “Uppdatering

 1. Så spännande 😀
  Jag älskar Ryttareliten! Det skulle vara fler avsnitt bara 🙂

  Gilla

  1. Ja, idag såg jag näst sista avsnittet 😦 Ska kolla på Stallet sen också men därefter vet jag inte hur jag ska klara mig…

   Gilla

 2. Ja dom där jäkla bilarna kan verkligen ruinera en totalt.. Men dom är bra också ibland! Men jobbigt när det blir många utgifter samma månad.. :/

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close