Mina mål och önskemål

20140418-235134.jpg

Ellen undrade om jag inte kunde dela med mig av mina mål och önskemål som jag fått ge till instruktören på ridskolan. Och jo, absolut! Här kommer de:

Mina mål 2014:
Jag vill bli tillräckligt duktig så att jag kan rida ut! Så småningom kanske bli medryttare. Framför allt vill jag lära mig mer om hästar och hur de fungerar och hur man kan skapa ett så bra samarbete som möjligt mellan häst och ryttare.

Vill träna extra på:
Jag har barat ridit ungefär 20 gånger så för mig är det ”the basics” jag verkligen vill få rätt först och främst, såsom sitsen och att förstå hur hjälperna ska användas på rätt sätt och vad olika tygeltag eller skänklar betyder för hästen.

Hästar jag gärna rider:
Av de hästar jag ridit har jag gillat Gracan bäst (lyhörd, följsam och med bra ”go” utan att det blir för mycket). Rider gärna Gracan mer (hon är underbar!) men testar gärna andra hästar som du tycker passar mig. Wilma var för het för mig just nu. Helge och jag funkade bra ihop.

Kategorier personligt

4 reaktioner till “Mina mål och önskemål

 1. Håller med den ovanför! Det var riktigt bra mål 🙂 Kul att läsa en blogg av någon som är lite nyare i ridsporten! 🙂

  Gilla

 2. Riktigt bra mål tycker jag och önskemål tycker jag! Det är verkligen inspirerande att du så gärna vill FÖRSTÅ allting som du lär dig och inte bara accepterar att ”såhär är det” och sen gör som du blir tillsagd. Underbart 🙂

  sv: Oftast är det min sambo som följer med och fotar 🙂

  Gilla

  1. Tack! Ja, det har alltid varit väldigt viktigt för mig att verkligen förstå, oavsett om det är matematik, politik eller ridning det handlar om 🙂 Vilken lyx-sambo du har! Håll hårt i henom!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close