Glad Påsk!

20140419-203511.jpg
Njuter av godis i stora lass och det härliga vädret! Hur firar ni?

Kategorier allmänt

5 reaktioner till “Glad Påsk!

 1. Så mysigt! Jag har varit med familjen och i stallet såklart 🙂

  Gilla

 2. Vilken fin bild 🙂

  Gilla

 3. Lite markarbetesträning skärtorsdagen avslutades med dusch av hästar, klippning av man & svans och packning, tvättning av saker. fre – lörd (och idag efter lunch) hopptävlingar. Sol, blå himmel, fina djur, bra stämning och hyfsat mycket folk, fika i solen, godis, glass och mat ute. Fler borde fira långhelgen på tävlingsplats. även om man inte skulle vara med så se, lär, förstå och få insikt. aldrig fel och alltid kul (iaf i detta vädret)

  Gilla

  1. Vad roligt att du skriver det, jag satt faktiskt igår, efter att ha sett världskuppshoppningen, och letade efter tävlingar i närområdet idag eller imorgon 😦 Tyvärr hittade jag inga så det blev en annan utflykt idag. Tänkte åka och titta på Norrköping horse show senare i vår/försommar. Är den bra?

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close