Tänkte bara säga hej

Är tillbaka i stan efter tre härliga dagar i Prag. Och vet ni? Idag har jag sprungit! Jag har blivit en riktig latmask. Det började under förra sommaren. Under hela våren tränade jag som galning, var helt fast och tyckte det var superkul. Jag såg snabbt resultat och blev taggad att fortsätta. Sen kom plötsligt semestern och jag slutade ganska tvärt. Sedan dess har jag intr kommit tillbaka och trots att jag bestämt mig flera gånger för att börja igen så har jag hittat undanflykter. Men idag sprang jag med Andreas och mer ska det bli!

Tränar ni? Vad för något? Behöver inspiration, jag vill hitta nåt som inte bara känns som ett måste utan som något KUL!

Ps. Imorgon ska jag berätta en kul hemlis. Det handlar om hästar och nästa vecka 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s