Nästa vecka

20140517-001716.jpg

Jag har ju lovat att berätta om de hemliga planerna som jag har smidit i dagarna…

Jag ska på tjänsteresa till Portugal nästa vecka. Resan dit är ju som bekant lång så jag tänkte att jag för en gångs skull skulle passa på att åka lite tidigare och få njuta lite också. Ni vet ju att jag läser Kickis blogg (länk) regelbundet. Och vet ni? Jag ska få hälsa på henne och hennes hästar! Kicki har dessutom ordnat så att jag ska kunna rida lektion på en lusitano där nere. Gissa om jag är glad?!

Men just nu ligger fokus på ”vanlig” ridlektion imorgon. Rapport kommer som vanligt efteråt men tyvärr har jag ingen på plats som kan fota/filma.

Önskar er en supertrevlig helg!

20140517-000848.jpg

Kicki och hennes lusitano Regente:

20140517-001619.jpg

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Nästa vecka

 1. Men åh vad roligt! Det kommer säkert bli en toppen-resa!

  sv: Läkarna vet inte riktigt vad det är för något som gör att jag har denna smärta men dom har konstaterat att det är en långvarig kronisk smärta med nervpåverkan. Och jag har haft det i ungefär 4,5 år nu..

  Gilla

  1. Ja, jag hoppas det! 😀

   Sv: fy vad tufft men vilken tur att du har en fin sambo och djur som kan ge dig glädje och styrka att fortsätta kämpa trots smärtan.

   Gilla

 2. ahhh va kul!!!!! Hon är ju jättetrevlig och en skitkul person som verkligen vågar leva sitt liv med det hon älskar att göra mest av allt. Jag är helt övertygad om att du kommer få ett minne och en erfarenhet för livet. Vilken möjlighet att få helt nya infallsvinklar, råd, bollplank och upplevelser.

  jag ser fram emot rapport från er bägge.

  Gilla

  1. Ja det ska bli så skoj! Längtar nu!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close