1 tanke på “Uppdatering på g

 1. Hej!
  Gillar du hästar, musik och vill följa det genom en blogg med mycket bilder och filmer? Isåfall får du gärna kika in på min blogg där jag skriver om min vardag som består av hästar, skola, musik (sökte bland annat idol), olika spelningar, vänner, foto och filmer, samt min resa tillbaka efter en skada som uppkom i en ridolycka (låg på sjukhus ett tag och fick inte rida på några månader)
  Just nu rider jag en häst som tävlat upp till 160 (han gick 130 i somras) samt lite andra hästar hos Josefin Nilsson som för övrigt tävlade unghäst VM i somras på den ena hästen.
  Hoppas du kommer gilla min blogg! 🙂
  Kram!

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s