Norrköping International Horse Show 1 juni, del 4

På begäran kommer här en lite mer personlig rapport från Norrköping Internationl Horse Show i söndags. Vi anlände under förmiddagen och njöt av vackert väder och fina ekipage i ett par timmar innan vi vände hem igen.

Det var ju inte bara läktarhäng som gällde i Norrköping. Andreas och Sintra var med och vi promenerade runt en del på området. Känner mig riktigt lyckligt lottad när pojkvännen snällt spenderar både lördag (hans egen födelsedag) och söndag med mig, Sintra och massor av hästar. ❤ Bild

Vi såg tyvärr inte Malins hoppning men däremot hennes ärevarvBild.

På eftermiddagen stötte vi på denna fina häst med ryttare:

Bild

Känner ni igen den? Jag som är ny i den här sporten har jag tyvärr noll koll. Pratade en stund med den trevliga ryttarinnan som berättade att hästen gjort sig förtjänt av lite gott gräs eftersom han presterat så bra tidigare. Hon berättade att hon hade tre hästar med sig. Fick ju helt enkelt ta och googla upp detta i efterhand och den mysiga och trevliga hästen visade sig vara Campus 25 och ryttarinnan Victoria Wallenstam. De hade placerat sig på femte plats i dagens första klass, 140 cm. Så det var ju lite kul! Anledningen att vi började prata var att jag rastade/lekte med Sintra på samma gräsplätt som hon rastade Campus på. Sintra galopperade på rätt bra hon med 😉

Bild

Jag hade verkligen jättekul (och Andreas också) och hoppas kunna åka och se fler tävlingar. Gärna dressyr nästa gång, känner mig i dagsläget mer lockad av dressyr än hoppning faktiskt. Har ni några tips på dressyrtävlingar jag borde se?Bild

OBS! Samtliga bilder är mina och är skyddade enligt upphovsrättslagen. Om du vill använda dem, så är det okej så länge du tydligt anger http://www.ryttarlivet.com som källa. Om du söker fler bilder så mejla mig, ryttarlivet@gmail.com

Kategorier allmänt, personligt

8 reaktioner till “Norrköping International Horse Show 1 juni, del 4

 1. Nu var det länge sen jag tittade in här. Tycker inte om när livet blir så busy att man inte har tid att läsa o kommentera bloggar :))
  Det verkar ha varit härligt på horse showen! Själv har jag aldrig varit på en sådan men jag hoppas komma iväg på en liknande här i Skottland i sommar. vi får se helt enkelt! Härligt med lite direktrapport därifrån i allafall!

  Hälsningar från scottishmoments.com

  Gilla

  1. Hej! Samma här, svårt att hinna med både att läsa bloggar och att uppdatera sin egen. Hoppas att du kommer iväg på ngn tävling, det var jättekul!

   Gilla

 2. Åh det ser så härligt ut 🙂
  Tyvärr är jag dålig på dressyrtävlingar :/

  Gilla

 3. kul, nu har upplevt den delen av hästvärlden med. jag antar att det blir många intryck och att man blir disträ. Men en kul och nyttig sak som iaf jag aldrig kan sluta göra är att studera ryttarna, hjälper, sits, händer, handleder, var är blicken, armbågar, skänkeln osv osv. fast det är enklast när man är själv för det är så fruktansvärt tråkigt för folk runt omkring när man nördar in på nåt ingen har en aning om när man står där och bara glor rakt fram.

  🙂 men kul, intressant och nyttigt. vad skiljer och varför, vad kan jag använda och hur gör den personen för att kringå det just jag har problem med då våra hästar verkar väldigt lika….

  tja, ungefär så. kolla nästa gång så får du se. Man snappar upp.

  Dressyr??!!! tja det är verkligen en enmansgrej att kolla på, var snäll mot din pojkvän och låt honom slippa. det är bara intressant för en som själv övar, tränar, rider eller tävlar mycket dressyr.
  ingen action alls, men mycket bra att lära och mycket att lära sig att aldrig göra själv.

  Gilla

  1. Jag försökte verkligen se och lära men det var svårt när det gick i sån fart. Tror därför att dressyr kan vara nyttigt att titta på. Ska kanske bespara pojkvännen det dock 😉

   Gilla

 4. naaaw vilken söt vovve 🙂

  Gilla

 5. Tävlingar på Strömsholm på fredag. Bl a dressyr SM för young riders. Skulle vilja åka själv med upptagen med annat tyvärr 😔

  http://nationaldagstavlingarna.se

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close