Tack!

För era kommentarer på förra inlägget. Det verkar råda konsensus om att spö kan behövas (på unghästar under utbildning) men att sporrar verkar ganska onödigt och att ingetdera bär missbrukas och användas som straff. Spön och sporrar är tänkta som hjälpmedel och ska användas som sådana.

Jag håller helt med er! Tyvärr tycker jag dock att jag ser spön och sporrar användas hårdare än vad jag tycker ska behövas. Denna diskussion lär leva vidare (om än kanske inte här). Blir spännande att följa gensvaret på Tyras ”kampanj”.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s