Bloggtorka och kontaktannons

20140623-152548-55548897.jpgTyvärr går bloggen på lågvarv just nu. Terminen är slut och jag har därför inte så mycket ridrelaterat att skriva om även om jag verkligen önskade motsatsen! Dessutom har både besöks- och kommentarsstatistik dalat på sistone (även på långa lektionsinlägg som tidigare varit poppis). Det kanske är ett vanligt sommarsyndrom? Eller så har bloggen blivit för tråkig helt enkelt 😦

Jag har i vart fall världens häst- och ridabstinens. Letar febrilt efter en häst att bli medskötare/ryttare till (dock förgäves – kraven på medryttare har visat sig extremt höga och ibland orimliga – men det kan jag skriva ett separat inlägg om en annan dag) och ska senare idag ringa ridskolechefen ang privatlektioner.

Om någon av er som läser detta känner någon i Stockholm med häst som antingen behöver en skötare/medryttare någon gång i veckan och/eller kan ge lektioner så hojta till! Jag har ridit en termin, kan grunderna, och kommer fortsätta rida i höst, både i grupp och privat. Har hjärtat på rätt ställe och älskar att pyssla och fixa!

Kategorier allmänt, personligt

5 reaktioner till “Bloggtorka och kontaktannons

 1. Nejdå din blogg är inte tråkig. Jag tror att nu när det är sommar så sitter folk mindre vid datorn 🙂

  Gilla

 2. Nu vet jag ju inte var i Stockholm du bor, men det här kanske du kan kolla upp? Om du bor relativt nära. Detta är dock en ponny. http://www.hastnet.se/marknad/annons.php?annonsid=41216&marknad=4

  Ha en bra sommar!

  Gilla

 3. Förstår verkligen din abstinens. Har anmält både mig själv och dottern till höstterminen nu och vi är båda lika otåliga! 🙂 Jag kommer få mig en joggingtur på köpet som ledare varje vecka åt henne. Själv har jag anmält mig till en S4 som var nivån jag red på när jag slutade, hoppas hitta tillbaka hyfsat snabbt. Får nog plöja en och annan bok i sommar så jag friskar upp minnet lite.

  Gilla

 4. Ska hålla ögon och öron öppna men tror som du skriver att många vill ha någon med mkt erfarenhet. Det vore ju perfekt för sig med en lugn kanske lite äldre häst som behöver få röra på sig utan allt för höga krav och som är trygg i hanteringen. Det kan ju skilja sig en hel del mellan ridskolehästar som är vana att hanteras av olika personer med olika lång erfarenhet och privathästar som i många fall är lite ”spattigare”. Men jag hoppas du hittar en passande, tror att du har en bra attityd och lär dig snabbt 😊

  Gilla

  1. Tack snälla! Ja, en gammal läromästare vore nåt!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close