Planerar för semestern

Har du semester/sommarlov nu?

På fredag går jag äntligen på semester, som jag längtar! Vi (jag och Andreas) ska bila ner till, och runt i, Italien. Jag har aldrig varit där men tror och hoppas att det kommer bli vår bästa semester hittills. Vi har bilat förut, till Portugal den gången och tyckte det var superhärligt.

Jag sitter just nu och kontaktar olika hästgårdar där nere, hoppas på att få kombinera sol, god mat, fantastiska vyer och hästar ett par dagar. Har ni några Italien-tips till mig? Vi kommer att hålla oss i norra Italien, ungefär ner till Florence. På måste-listan finns än så länge den Como-sjön adriatiska kusten, Bologna, Firenze/Florence och Cinque Terre.

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Planerar för semestern

  1. Jag är semestervikarie inom hemtjänsten hela sommaren så ingen semester för mig hehe. Så kul med Italien! Har aldrig varit där men kan tänka mig att det är jättefint. Hoppas du hittar en fin gård där du kan rida 🙂

    Gilla

  2. Härligt med semester!

    Du ställde en fråga på min frågestund och nu finns svaret uppe 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close