Åh nej…

Varje minut sedan jag träffade Mr L med ägare i lördags har jag tänkt på och längtat till vårt nästa möte på torsdag. Jag och ägaren hade kommit överens om upplägg och jag har glatt berättat för er, kollegor, familj och vänner att jag ska bli medryttare. Men så fick jag nyss detta meddelande 😦

20140805-223037-81037208.jpg
Känns såklart jättetråkigt att min stjärna nu är halt i ett par veckor men jag hade ju oavsett inte tänkt att rida honom så mycket nu i början utan först lära känna varandra.

Jag har svarat ägaren att jag gärna vill pyssla och mysa med honom ändå och hoppas nu på att hon vill det. Jag kommer såklart lära mig massor av detta, om jag får vara med på ett hörn.

Hoppas hoppas att drömmen inte tog slut innan den började!

Kategorier medryttarlivet

4 reaktioner till “Åh nej…

 1. skittråkigt 😦 men passa på att läsa och lära om hur, varför, på vilket sätt, med vilken sorts linda etc du kan vara ”L” behjälplig. svullen? sår? osv osv…. pyssla och lär, märker han att du bryr dig och hjälper så gör denna tid nytta för er relation på sikt. Försök få ut något av det.

  Gilla

  1. Ja, jag hoppas att jag får chansen att komma ut och träffa Mr L, hjälpa till och lära. Tack för din kommentar!

   Gilla

 2. Så typiskt 😦
  Hoppas iallafall att du får pyssla med honom för det är ju jättebra att du lär känna honom som du själv skriver 🙂 Lycka till!

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close