Wohoo! (Lektion nr 34)

IMG_5661.JPGDet kändes superbra idag. Jag red gamle Robinson (född -88) och det var riktigt kul att vara tillbaka i sadeln.

Vi skrittade på fyrkantsspåret och därefter på 20m-volter, gick över till trav och tränade på att ställa hästen inåt.

Efter att ha mjukat upp hästarna och oss själva ordentligt efter sommarledigheten så fick vi fatta galopp! Och det var så härligt! Jag har äntligen kommit över min rädsla och är nu så mycket mer avslappnad. Tidigare drog jag tillbaks/bromsade omedveten för att jag blev rädd men nu är jag med och redo och följer med. Fick faktiskt beröm till och med! Så himla kul – nu älskar jag att galoppera! I alla fall på Robinson 😉

Både jag och Robinson var nöjda men genomsvettiga efter passet.

IMG_5655.JPG
Efter bilden togs svabbade jag av honom ordentligt och sen fick han följa med ett gäng kompisar ut i hagen (de står fortfarande ute på natten och stora delar av dagen).

3 tankar på “Wohoo! (Lektion nr 34)

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s