På torsdag, på torsdag

Ja, då får jag träffa Mr L med ägare igen! Han har blivit mycket bättre och nu ska jag äntligen få träffa honom och kanske rida honom igen.

Vill gärna ha alla era bästa tips på hur jag ska bete mig i början för att skapa förtroende och ledarskap. Jag har ju hund sedan många år, och ett sunt förnuft (hoppas jag ;)) så jag har väl ett hum men det vore så bra med lite knep och tips från er som har hästvana! Shoot!

Kategorier medryttarlivet

6 reaktioner till “På torsdag, på torsdag

 1. Jag tror du har bra koll på det själv utan att vi lägger oss i, när du väl står där så tänk mindre och var mer. Resten vet du redan för du har själv sagt det och Maria här ovanför sade det i andra ord.

  Lycka till, Håller tummarna.

  Gilla

  1. Tack! Jag ska försöka att bara vara, känna in. Längtar så!

   Gilla

 2. Roligt. Har du lyssnat på Ridpodden med Lisen? Ett av avsnitten handlade om hantering. Bra pod överhuvudtaget! Men annars, var lugn, tydlig och bestämd. Men snäll så klart 😊

  Gilla

  1. Nej, det har jag inte! Ska leta upp den. Tack för tipset!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close