Hemma i vackra Stockholm

Nu när vi flög in över Stockholm fick jag verkligen en påminnelse om hur vacker den här staden är. Hur mycket natur och vatten vi har omkring oss, och hur levande denna storstad är. Jag fick helt enkelt en crush på min egen stad tror jag!

IMG_5836.JPG
Stockholm i mitt ❤️

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Hemma i vackra Stockholm

 1. Stockholm är en vacker stad helt klart 🙂 Dock vet jag inte om jag skulle orka bo i kaoset tyvärr!

  Gilla

  1. Det beror helt på var man bor. Själv bor jag mitt i smeten på Söder och älskar att det är liv och rörelse men har tidigare bott i lugnet och naturen bara sju minuter från city med tunnelbanan 🙂 Men jag förstår att storstadslivet inte passar alla.

   Gilla

 2. Hej, jag hade inte varit inne på din blogg på en tid. Roligt att läsa att du har fått en medryttarhäst och verkar ha lärt dig massor på en kort tid 🙂

  Gilla

  1. Kul att du har hittat tillbaka och tusen tack för berömmet Pia 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close