På väg till Leon

Snart får jag träffa Leon igen! Vädret är perfekt, ca 20 grader ute, så det är bara att njuta. Tänkte rida ut på ridvägarna igen, lite längre denna gång nu när vi börjat lära känna varandra. Hoppas på en fin tur. Vi hörs senare!

2 tankar på “På väg till Leon

  1. Men åh stackare. Skönt att ni är ok båda två. Lätt hänt när de hoppar åt sidan och man inte har hunnit öva upp balansen så mycket ännu. Hoppas att du inte blev avskräckt och att ägaren tog det hela med ro.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s