Nya ridbyxor

I anslutning till ridskolan/stallet finns två ridshopar och efter lektionen igår tog jag en titt i den ena. Det var där jag köpte två par ridbyxor till kanonpris i våras om ni minns?

Till min väldigt stora lycka hade de nu ett par ridbyxor på rea av samma märke jag köpte sist, som blivit mina favvobyxor. Stallbabbel-Kicki gillade dem också och hade nåt särskilt namn för dem (vilket jag tyvärr inte minns). De är inte direkt av senaste snittet utan ser ut att vara del av ett restparti från 90-talet (se bara ”tagen”, haha!) men jag älskar dem! Stretchiga, ganska tunna men samtidigt stadiga, grym midjeresår, två hyskor istället för en hyska + knapp och helskodda. Riktigt bra sydda också. Och bäst av allt – jag betalade 200 kr för dem! Är sååå nöjd!

IMG_5893.JPG

IMG_5895.JPG

IMG_5896.JPG

IMG_5894.JPG
Märket heter Goode Rider.

Självklart finns det ett litet aber, nämligen att de, liksom alla kläder jag köper, är för långa så jag måste sy upp dem. Men det kommer jag nog klara av 🙂

Har du några favoritbyxor? Vilket märke/vilken modell?

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close