På väg till en morgon i stallet

IMG_6087.PNG
Jag brukar gå upp runt 7, inte 05:55. Men just idag ska jag testa att åka ut till Leon på morgonen istället för kvällen. Tänker att det 1. Är ljust ute och 2. Mindre folk (=garanterat plats på utebanan) men vi får väl se om jag har rätt eller inte 🙂

Typiskt nog så hade Sintra gnagit/slickat upp ett sår på svansen. Eftersom jag skulle åka tvättade jag, torkade och plåstrade men när jag konmer tillbaka från stallet måste jag nog ta en ordentlig titt. Såret måste ju få luft för att läka så det blir nog trattläge. Stackarn…

IMG_6088.JPG

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close