Svettigt värre

IMG_6157.JPGFör några år sedan åkte jag kommunalt varje dag, till och från jobbet. En liten nätt resa på ca två timmar enkel väg inklusive två byten. Att springa till tuben, tåget eller bussen var bara en del av vardagen. Att stå packad som en sill under någons armhåla (jag är bara 158 cm lång, en stor nackdel i kollektivtrafiken) eller behöva andas in någon annans lökiga utandning var liksom… Normalt.

Nu hatar jag tuben och går helst överallt. Till ridskolan och Leons stall måste jag ta pendel och buss. Och då påminns man ibland om hur det var, de där åren när ens fritid gick till spillo på resorna till och från jobbet.

Idag fick jag i alla fall springa till pendeln och det var länge sedan sist. Så. Jobbigt! Så. Svettigt! Nu sitter jag ju i ridkläder så det gör mig inget att svettas som en gris – det gör jag ändå på lektionen sen. Men ändå. Jag vill ha en bil!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s