Lektion nr 41 och uppdaterat mål

IMG_5848.JPGNu är klockan strax efter sju och det är kolsvart ute. Fy vad fort det går! Det positiva är att snart vänder det, haha! Den 21 december om jag inte minns fel? Stockholm är i alla fall en vacker stad, i alla årstider. Man får bara försöka njuta av skådespelet som årstiderna innebär.

Tidigare idag sken i alla fall solen och därför fick vi rida ut den första delen av lektionen. Jag red Bambina igen. Det blev en riktig terrängritt då tjejerna i fören råkade leda oss fel så vi fick klättra upp och ner genom grenarna. Hästarna var jätteduktiga. Efter den lilla turen red vi in i ridhuset där vi skulle öva på skritt och trav i serpentiner. För vår del gick det ganska bra men Bambina var trött och orkade inte bära sig i svängarna så hon ville helst bara skritta och slog av på farten i traven.

Efter lektionen bad instruktören oss att skicka in våra mål och önskemål till henne. Är ni nyfikna på vad jag skrev?

Höstkramar från soffan

Kategorier lektioner

2 reaktioner till “Lektion nr 41 och uppdaterat mål

  1. Ja vill jättegärna veta!

    Gilla

  2. Jag är riktigt nyfiken på vad du skrev för mål! 😀

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close