Veckans planer

Den här helgen har fokus varit på att soooova och ta det lugnt. Har känt att jag behövt ”komma ikapp” efter intensiva jobbveckor. Imorgon tar jag 06:30-flyget till Amsterdam igen (uppstigning kl 04, puh!). Eftersom jag är iväg kommer det bli lite svårare att hinna med bloggen men jag lovar att förbereda minst ett inlägg (med mina nya, uppdaterade mål) efter önskemål från mina trogna blänner Amanda och Denise.

På torsdag åker jag ut och rider Leon igen, kul! På lördag blir det ridskolan som vanligt och kanske ska jag provrida på en annan ridskola på söndag. Känns spännande.

Men nu – födelsedagsfika för min lillebrors tjej! Göttgöttigöttgött!

IMG_6195.JPG

IMG_6194.JPG
Nu vet jag inte om vi kommer få just cakepops eller mer traditionell tårta men dessa på bilderna pysslade jag ihop för något år sedan, på mitt förra jobb. De är så sjuuuukt goda och jätteenkla att göra! Mixa ett paket Oreo cookies med ett paket Philadelphia Marabou. Rulla till bollar, stick i en halv grillpinne. Doppa i smält choklad, garnera som du vill och ställ dem i ett glas med socker eller salt i kylen för att stelna. Klart!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close