Dags att prova något nytt

IMG_6101-0.JPGSom jag skrev i mitt tidigare, ovanligt ”ohästiga” inlägg så har jag två ”bloggbomber” (jag har upptäckt att alla stora bloggare kallar nyheter för BOMBER och jag vill givetvis inte vara sämre) på lur.

Den första nyheten är att jag ska provrida på en för mig ny ridskola imorgon. Det är en tjej i min nuvarande ridgrupp som tipsat och hon själv rider där sedan terminens start. Dessutom kostar lektionerna nästan hälften så mycket (!!) som på min nuvarande ridskola. Resvägen är lika lång. Hästarna ska tas väl om hand och instruktören vara bra. Så det känns solklart att ge det en chans!

Nyhet nummer två är riktigt kul och spännande men den håller jag lite på för nu är jag snart framme vid ridskolan för dagens lektion.

Kram på er!

Ps. Hästpussar alltså – vet inte om jag gillar dem eller inte, som synes på bilden ovan. Hahaha!

2 tankar på “Dags att prova något nytt

  1. Åh vad roligt. Det kan vara så stora skillnader på ridskolor 🙂 Hoppas det går bra på den nya 🙂
    sv: Jag har börjat en distansutbildning och läser då till undersköterska 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s