Jakten på en bil

Ja, sedan vi sålde sommarbilen så har vi varit på jakt efter en åretruntbil. Det skulle förenkla min ridning nåt enormt och förhoppningsvis göra det möjligt för mig att rida oftare. Som det är nu har jag 1-1,5 timme enkel väg oavsett vilken ridskola jag ska till eller till Leon. Det gör att jag behöver avsätta en halv dag även om lektionen bara är 45 minuter. Men bil blir resvägen istället 30 minuter.

Men än så länge har vi inte hittat nån bil 😦 Vi är på jakt efter en VW Golf från 2011 eller senare. Vi vill ha automatlåda (har aldrig haft det men tycker det verkar superskönt!). Så – om ni har en Golf som står och skräpar eller känner nån som vill bli av med sin så vet ni 😉

I övrigt försöker jag komma över den där killen som gått om mig med häststeg (höhöhö) jag skrev om igår kväll och tänka på mitt nästa ridpass. Det blir med Leon på onsdag. Då ska hans ägare vara med och visa oss lite. Hon ville hjälpa mig med min sits och mina händer efter att ha sett filmerna. Blir nog mycket lärorikt!

Men nu – tillbaka till Blocket och bilsökandet!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close