Alltså, är det här ett skämt eller är jag bara oerhört dålig?!

Hippson har fått en ny bloggare, en kille som säger sig aldrig ha suttit på en häst förut. Nu efter åtta gånger i sadeln kan han göra galoppombyten och rida nedsuttet i både trav och galopp med hästen i fin form. OCH han provrider hästar för att köpa en. Efter åtta gånger i sadeln?!?!! Alltså, jag tror jag ger upp 😞

Bloggen hittar ni här

3 tankar på “Alltså, är det här ett skämt eller är jag bara oerhört dålig?!

    • Jag skrev faktiskt till honom på insta och frågade vad hemligheten var 😉 han svarade bra hästar och väldigt duktiga vänner som hjälper honom. Det är bara att applådera killen alltså, och fortsätta traggla på själv, haha!

      Gilla

  1. Ha ha. Han är snart bättre än mig också och jag har ridit lääänge 🙈 Men den där hästen går nog i rätt form ich gör byten ”av sig själv”. Men han är onekligen väldigt duktig, något annat säger jag inte!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s