Stillar ridbegäret (eller inte)

Jag tänkte att jag skulle titta på ridklipp nu när jag missar min träning idag. Planen var att stilla min hästlängtan lite men resultatet blev snarare motsatt.

Letar klipp på Youtube och hittade bland annat Tyra Sjöstedts gamla klipp som jag gillade. Jag som har snöat in mig lite mot dressyr måste erkänna att jag blev lite sugen på att testa den här övningsserien någon gång framöver. Tänk om det blir en hoppryttare av mig till slut?!

Men egentligen var jag på jakt efter filmer på Lätt C:1. Titta på det här lilla ekipaget! Hon kan inte vara mer än 5-6 år, eller vad tror ni? Superhäftigt! Påminns igen om att jag börjat rida ungefär 25 år för sent, men men….

Tipsa gärna om bra klipp och kanaler! Vill ha inspiration en masse!

8 tankar på “Stillar ridbegäret (eller inte)

 1. Haha, Hannah och jag skrattar så vi gråter när vi ser det här klippet på henne och Elton igen! Så roligt att hitta det på din blogg! Det här är filmat ett par månader innan hon fyller 8 år och var deras debut i LC:1.

  Gilla

 2. Började själv rida som 30-åring (nu 33) och gillar verkligen din blogg – härligt att känba igen sig! 😉

  Jag kan rekommendera bloggen Dressyrsnack – där en av tjejerna tränar Elton då och då!

  Gilla

  • Vad kul! Hur har det gått för dig? Gillar du det fortfarande lika mycket? Jag hittade den bloggen igår faktiskt 🙂 Kul att du tipsade on just den! Du bloggar inte själv? Hade varit kul att följa en annan vuxen nybörjare 🙂 Kram!

   Gilla

 3. Vad tråkigt att det inte blev någon träning idag! 😦

  sv: Ja det är riktigt roligt att jag ligger på listorna på HorseWorld! 🙂
  Håller med om att biljetterna är snordyra.. annars hade man kunnat gå alla dagar..

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s