Ska jag byta?

IMG_6496.JPG
Nu har jag fått besked om att det finns plats för mig nästa termin i en H2-grupp på ”nya” ridskolan! Jag lutar åt att tacka ja och då samtidigt sluta på nuvarande ridskolan. Jag har ju inte varit supernöjd där (inte heller missnöjd) och det kostar betydligt mycket mer. För pengarna jag sparar kan jag boka in privatlektioner!

Nu måste jag bara stämma av med Leons ägare, så torsdagar är min medryttardag.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s