Istället för IKEA-kassen

Tidsinställt inlägg:

Sedan jag började rida har jag kånkat runt på en IKEA-kasse med alla grejer (=säkerhetsväst, hjälm, shortchaps, ombyte, morötter, reselektyr, vattenflaska etc etc). Jag började få ont i axlar, nacke och rygg av det där kånkandet på ena axeln så nu har jag bytt upp mig!väska

Jag hittade den här tåliga och rymliga ”duffel bagen” på XXL för 399 kr. Den rymmer allt och lite till och kan bäras som ryggsäck. Underbart!

Sportar även nya strumpor. 3 par för 59:- på Biltema! Funkar utmärkt.

Hur bär du runt på dina ridgrejer?

Annons

2 reaktioner till “Istället för IKEA-kassen

  1. Oj vad duktigt! Jag slänger bara i mina ridstövlar och min hjälm i en ”finare variant” av IKEA påse (nån butik delade ut på stan). Ombyte bär jag aldrig med, säkerhetsväst finns att låna och morötter får alla hästar så det räcker och blir över av barngruppen;) har tänk att köpa mig en stövelväska dock, man vill ju att de ska hålla i många år:)

    Gilla

    1. Jag älskar min nya ryggsäck! Så skönt att slippa bära allt på ena axeln. Men om man som du inte bär runt på lika mycket så funkar en kasse såklart bra 🙂

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close