Smygtitt från lektion nr 52

IMG_6772.JPGJapp, Robinson igen… Rapport kommer imorgon!

Idag ska vi fira min födelsedag (lite försenat). Jag fick frukost på sängen, Andreas följde med till ridskolan (inte direkt hand favoritsyssla) och ikväll ska vi äta indiskt. Planen var att gå på bio sen men vi blev inte alls lockade av någon av filmerna som går nu :-/

Har ni gått på bio nyligen? Vad kan ni rekommendera? 🙂

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Smygtitt från lektion nr 52

  1. Jag ska på bio imorgon och då ska vi se Hungespelen Mockingjay del 1 🙂 Sen kommer den nya Hobbit filmen snart också 😀

    Gilla

    1. Jag har faktiskt inte sett första Hobbitfilmen, var den bra? Hunger games är okej tycker jag men jag vet inte om jag vill se den på bio… Vi funderade på Interstellar men över tre timmar känns lite väl mastigt. I slutändan blev det en spelkväll med kompisar, så bion får vänta till en annan gång 🙂

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close