Mina fynd från SIHS 2014

Mässan på Friends var ganska liten, rörig och stundtals extremt full av folk tyckte jag. Jag ogillar att shoppa när folk har nåt galet i blicken och kastar sig över saker, tränger sig etcetera. Men jag lyckades ändå shoppa lite innan det blev alldeles för galet. Och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med inköpen.

Det blev en tröja, ett par stålhätteskor och ”Magic brush” från Börjes, ett par skinnhandskar från Back on track, vinterhandskar från Jacson och fyra par hipstertrosor (tack Amanda och Kicki för tips!). Totalt pris för allt detta? 650 kr. Ganska bra va?

IMG_3598 

IMG_3567

IMG_3570

IMG_3576

IMG_3577

IMG_3583

IMG_3586

2 tankar på “Mina fynd från SIHS 2014

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s