Nervös så in i bängen!

Hej blänner! Ledsen för lite dålig uppdatering – har egentligen massor att berätta om julen, dressyrlektionen, uteritter och så vidare men just nu kan jag inte fokusera på något annat än att förbereda mig (läs: ångra mig) inför söndagens programridning. Varför anmälde jag mig till det här?!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ccf/61700017/files/2014/12/img_6964.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ccf/61700017/files/2014/12/img_6963.jpg
Som sagt, hinner/kan inte skriva mer nu men ni kommer få höra allt jag tänkt/känt/gjort i efterhand – om jag överlever…

Kortfattat hade jag en lite annan bild av vad det här skulle innebära men inser nu att det var mer seriöst än så. Det är typ en klubbtävling fast utan resultatlista (tror jag i alla fall). Jag trodde att jag hade anmält mig till ”prova-på-programridning” men jag är den enda nybörjaren och det är en extern domare inhyrd och folk på läktaren och… Ja ni ser, jag jagar upp mig!

Nu åter till skoputsningen. Håll tummarna nu snälla att jag bara överlever detta utan att helt skämma ut mig 😖

5 tankar på “Nervös så in i bängen!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s