Nervös så in i bängen!

Hej blänner! Ledsen för lite dålig uppdatering – har egentligen massor att berätta om julen, dressyrlektionen, uteritter och så vidare men just nu kan jag inte fokusera på något annat än att förbereda mig (läs: ångra mig) inför söndagens programridning. Varför anmälde jag mig till det här?!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ccf/61700017/files/2014/12/img_6964.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ccf/61700017/files/2014/12/img_6963.jpg
Som sagt, hinner/kan inte skriva mer nu men ni kommer få höra allt jag tänkt/känt/gjort i efterhand – om jag överlever…

Kortfattat hade jag en lite annan bild av vad det här skulle innebära men inser nu att det var mer seriöst än så. Det är typ en klubbtävling fast utan resultatlista (tror jag i alla fall). Jag trodde att jag hade anmält mig till ”prova-på-programridning” men jag är den enda nybörjaren och det är en extern domare inhyrd och folk på läktaren och… Ja ni ser, jag jagar upp mig!

Nu åter till skoputsningen. Håll tummarna nu snälla att jag bara överlever detta utan att helt skämma ut mig 😖

Kategorier allmänt, dressyr

5 reaktioner till “Nervös så in i bängen!

 1. jessietennisberg 28 december, 2014 — 09:25

  Ska tänka på dig i dag! Kommer gå superbra å tänk på vad nöjd du kommer vara efteråt 👍

  Gilla

  1. Tack Jessie! Såg din kommentar innan jag red fram och blev jätteglad 🙂 Kram!

   Gilla

 2. Kommer att gå bra. Ta det lugnt och fokusera på dig själv. Du är ju inte där för att jämföra dig med andra utan för att träna.

  Gilla

  1. Tack Maria, din kommentar var lugnande igår förmiddag och du hade rätt – det kändes inte som en tävling mot andra (och det var det ju inte heller!) 🙂

   Gilla

 3. Det kommer att gå jättebra! Försök att ha roligt. Jag håller tummarna för dig! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close