Mål med ridningen

Den här veckan har jag bestämt mig för att jag ska sätta upp några nya mål/fokusområden för ridningen.

Vad tycker du att jag ska träna mer på och satsa mot?

Mina tidigare mål var att kunna rida ut, att bli medryttare och att testa på att rida ett dressyrprogram och allt det har jag gjort nu. På tal om det så ska jag ut till stallet och Leon imorgon. Mysigt!

2015/01/img_6967.jpg

2015/01/img_6101.jpg

2015/01/img_6185.jpg

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Mål med ridningen

 1. jessietennisberg 22 januari, 2015 — 15:14

  Att sätta upp mål med just ridning är inte så himla lätt. Det är ju mer en känsla man söker, harmoni och flyt på något sätt. Men att börja hoppa som Lisa skrev är ju ett bra mål! Själv ska jag träna på att inte fuska med vägarna, få hästen mer lyhörd för mina hjälper och sluta vika mig dubbel som en fällkniv i galoppen. Sen vill jag bli säkrare i hanteringen av vissa lite svårare hästar. Har varit borta så länge att jag blivit osäker ibland. Har du provat att longera eller lasta Leon ännu? Det kan också vara bra att kunna och träna på 🙂 Kram!

  Gilla

 2. Vore det inte kul att träna lite mer med bommar och så småningom hoppa? Att hoppa en bana på en träningstävling kan väl vara ett kul mål?

  Gilla

 3. Hej.
  Vilken trevlig blogg du har med bra inlägg och reflektioner över ryttarlivet och vad man möts av som nybliven ryttare. Lycka till med din ridning och dina mål. // Anna

  Gilla

  1. Tack Anna, vad glad jag blir! Hoppas att du tittar in igen 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close