Bor du i Stockholm och vill vara med på min resa?

IMG_7078

Som ni vet så söker jag just nu en tränare att rida för (mer om det här. Tips mottages tacksamt!).

Samtidigt söker jag också någon eller några som själva rider och som mer kan agera bollplank, träffas och prata häst, kanske gå på events/clinics ihop, hjälpas åt och stötta vid tävlingar etc. Jag har många vänner men tyvärr få som är hästintresserade 😉 Om du känner likadant så hör av dig så ses vi!

Kategorier allmänt

15 reaktioner till “Bor du i Stockholm och vill vara med på min resa?

 1. När man läser din trevliga blogg så är det ju nästan så man blir sugen på att börja blogga igen 😉

  Gilla

  1. Ja det är klart du ska börja blogga igen! Heja heja!

   Gilla

 2. Ser att jag skrivit helt fel. Järfälla Ridcenter ligger inte i Botkyrka utan i Barkarby/Jakobsberg!

  Gilla

 3. Jag flyttar till stockholm om två veckor och kommer jobba i kista. Vet du någon ridskola där i närheten som är vettig? Kommer bo i zinkensdamm, så det vore skönt att ha ett stall nånstans mellan jobbet och hemma! Är nybörjare!

  Gilla

  1. Välkommen till Sthlm! Det finns två ridskolor i Solna som ska vara bra men när jag började rida hade de inga kurser för nybörjare och lång kö till de andra grupperna. Järfälla Ridcenter i Borkyrka är bra men hästarna står i spilta 😦 (dock påbörjar de nu utbyggnad så alla hästar kommer få boxar inom ett par år). Kontakta flera, besök och provrid innan du bestämmer dig.

   Hör gärna av dig och berätta var du hamnar 🙂 Lycka till nu!

   Gilla

   1. Vällingby Ridcenter finns också – ligger vid Grimsta Idrottsplats, vägg i vägg med Brommapojkarna. Jag rider själv där och tycker det är väldigt trevligt. Vi får ofta kommentaren att man tar väl hand om de som kommer nya till ridskolan. Tyvärr står vissa hästar i spilta men eftersom Stockholm Stad äger anläggningen så kan vi inte göra så mycket åt det i dagsläget.

    Gillad av 1 person

 4. Önskar att jag också hade någon att snacka häst och ridning med. Ingen i min bekantskapskrets rider och man vill ju inte tråka ut alla i sin omgivning med hästprat. Nu bor ju inte jag i Stockholm men då jag bara har en timmes resa till storstan så vore det ändå kul att få hänga med er brudar någon gång. En blogg träff kanske?

  Gilla

  1. Ja, klart vi ska ha en bloggträff! Vi väntar till våren så vi kan njuta utomhus någonstans. Vi får fnula på detaljerna!

   Gilla

 5. Träffas gärna framöver när vi är tillbaks i Stockholm, men med två små barn tror jag inte jag har lika mycket tid att lägga tyvärr. Men då och då kanske är bättre än inget? 🙂

  Gilla

 6. Jag! Har samma problem som du, inga hästintresserade vänner! Däremot kommer jag nog aldrig att tävla, haha, det pallar inte mina nerver med.

  Gilla

   1. Mejlat dig!

    Gilla

 7. Synd att vi inte bodde närmre annars hade det varit superkul! 🙂

  Gilla

  1. Du får hojta till om du har vägarna förbi Amanda!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close