Jag söker tränare!

IMG_7244  Det är dags för nästa steg. Efter lite över ett år på ridskola (och med denna termin kvar) känner jag att jag vill komma framåt snabbare.

Jag söker därför en tränare i södra Stockholm som älskar sitt jobb. Någon som verkligen brinner för att se sina elever utvecklas. Någon som bryr sig.

Den jag söker ska kunna komma ut till mig och Leon (sydost om Västerhaninge, nära Nynäsvägen 73:an) varannan till varje vecka.

Jag vill att vi tillsammans sätter upp mål för året och planer för att nå dit.
Jag hoppas att jag kan hitta någon som ser sig själv, Leon och mig som ett team. Att vi lär känna varandra och har kul ihop under träningarna.

Det är viktigt att denna någon förespråkar mjuk ridning (på hästens villkor) och variation. Jag vill testa såväl dressyr som markarbete och kanske lite hoppning. Jag är fortfarande nybörjare så vi kommer lägga mycket fokus på grunderna: balans, sits, händer, skänklar och korrekta hjälper.

Tränaren får gärna erbjuda möjlighet att komma och rida hos denne/samarbetspartner någon gång ibland, så att jag inte helt glömmer hur andra hästar kan vara 😉

Är du den jag letar efter eller känner du till någon som kan passa? Skriv här i kommentarsfältet eller mejla mig på ryttarlivet@gmail.com

(Nina, om du läser så vet du att jag står längst fram i kö för att få rida för dig om du har vägarna förbi :))

Kategorier allmänt

6 reaktioner till “Jag söker tränare!

 1. hoppas du hittar en bra tränare, tyvärr känner jag inte till någon bra i närheten där du bor. kram =)

  Gilla

 2. Jag peppar en extra gång för centrerad ridning. =) Det är verkligen mjuk och hästvänlig ridning som man kan använda på alla dicipliner man önskar.
  http://www.centreradridning.n.nu/vad-ar-cr
  På den här sidan hittar du lite info och vilka tränare som finns. Jag vet att iaf den här tjejen åker ut och håller lektioner:
  http://fogelsunda.se/index.html

  Gilla

  1. Här har du en till som verkar åka ut, kanske för långt norr om men har iaf beskrivit cr väldigt bra: http://www.lonnbackenutbildning.se/lonnbackenutbildning/extern/centrerad-ridning-for-mig.htm

   Gilla

 3. Jag hoppas verkligen att du hittar en riktigt duktig tränare som ni passar ihop med. Det är ju verkligen toppen att du får låna Leon och rida privatlektioner med! 😀

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close