Äntligen torsdag!

Jaaa! Torsdag igen! Torsdag innebär många bra saker:

– snart helg
– ridskolan torsdag kväll
– snart dags att träffa Leon igen

Woop woop!

Just den här helgen blir lite speciell för jag åker till Köpenhamn på jobb imorgon förmiddag och kommer tillbaka på lördag mitt på dagen. Lite segt så klart men jag hoppas och tror på bra möten och trevlig middag med kollegorna där i vart fall. Och så ska jag unna mig lite nya krämer på Kastrup (jag skrapar ut min dagkräm ur burken just nu så det är verkligen dags för en ny!).

Efter ridningen ikväll måste jag direkt åka ut till mormor och morfar som ska passa Sintra när jag är borta, så vi får se hur det blir med bloggningen. Jag ska försöka ge er en liten rapport i alla fall! Och självklart hör jag av mig från Danmark 🙂

Vad har ni för helgplaner?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s